Skocz do zawartości

E36 Coupe - Podłączenie nieoryginalnego radia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jak w temacie - wyjąłem oryginalne radio, miałem schemat, kosteczka oryginalna.. W miejsce tego, próbuje wsadzić swoje radyjko Sony, z kostką męczyłem się 7 godzin, próbowałem na wszelkie możliwe sposoby połączyć według schematu kable od radia z kablami od oryginalnych głośników - ni chu.. nie idzie!! Wywaliłem tą koskę, postanowiłem poprostu połączyć kable bezposrednio... Głośniki dalej nie grają... Panowie, ja błagam bo dziś zjadłem wszystkie nerwy na tej akcji... Jak podłączyć oryginalne głośniki do nieoryginalnego radia?? z dziury w BMW w sumie wystają 4 podwójne kable głośnikowe, te poskręcane, i kilka tych niepotrzebnych, telefon, sterowanie głośnością, właczenie anteny itp.. W czym jest problem że one nie grają?? Na originalnym radiu grały.. Co zrobić?? Pomóżcie...;( Pozdrawiam...
Opublikowano
  • Autor
Kurcze, weźcie pomóżcie ;(
Opublikowano
  • Autor
Dopiero dziś się dowiedziałem że z tylu jest wzmacniacz blaupunkta fabryczny.. jak podłączyć teraz to wszystko ??czy od tego wzmacniacza idzie jakis kabel do radia dzieki ktoremu zagraja glosniki??
Opublikowano
  • Autor
usunąć ten temat, sam sobie poradzilem... naprawde dzieki za pomoc, doczekalem sie "tylu" odpowiedzi ...
Opublikowano

no niestety takie to forum.

Dziesiątki osób, ale pomocny mało kto :cry2:

http://mlodzi.pl/auto.jpg