Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam nie dawno dowiedziałem się o tym forum mam około 1 roku Bmw 318i i pewnego razu przyjechałem do domu bez żadnych problemów i jak chciałem następnego dnia jechać to się okazało że biegi nie wchodzą i nie podawało mi płynu do siłownika więc wymieniłem pompkę sprzęgła i komplet naprawczy do siłownika skrzyni ale 1 wchodzi mi ciężko i jak chcę wrzucić wsteczny to mi zgrzyta i nie wiem czego może być przyczyna brak oleju w skrzyni czy może jest źle odpowietrzony układ nie mam pojęcia bo ze sprzęgłem nie miałem problemów nie ślizgało mi się i biegi wchodziły mi bez problemu
Opublikowano
Może być to też skutkiem że mogłem źle założyć ta gumkę zbierającą w siłowniku przy skrzyni ????? bo wymieniałem tam wszystko.
Opublikowano
Może mi ktoś pomóc w tej sprawie ???? bo dalej nie mogę wrzucić wstecznego bo mi zgrzyta wygląda na to że się układ zapowietrza i jak by nie wyciskało tego czpienia z tego siłownika przy skrzyni czy może być to związane że żle jest założona gumka