Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Dwa tygodnie temu wymieniałem silnik M50 2.0i Vanos Na M50 2.5i Vanos

Niewiadomych przyczyn straciła się iskra na każdej cewce . czujniki sprawne sterownik tez sprawny, może ktoś się z tym już kiedys spotkał .

Proszę o rade

Opublikowano
A sterownik, przepływka itd. są od nowego 2,5 czy zostały od 2,0? Bo jeśli są od 2,0 to niestety nie odpali.
Gdy się urodziłem płakałem a wszyscy się śmiali, umierając ja będę się śmiać a wszyscy będą płakać.
Opublikowano
jerzeli do silnika 2,5 i vanos przełoży sie wszystkie czujniki i sterownik z silnika 2,0i vanos to odpali ponieważ są to te same silniki różnią się tylko litrażem i mocą . Jeżeli do silnika 2,5i damy sterownik z 2,0i to nie będzie osiągał swojej pełnej mocy
Opublikowano
Masz rację źle się wyraziłem. Chodziło o to że gdyby komputer został od 2,0 a założono silnik z osprzętem 2,5 to będą problemy:)
Gdy się urodziłem płakałem a wszyscy się śmiali, umierając ja będę się śmiać a wszyscy będą płakać.