Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem przy 2500 tys obrotow slychac dziwny dzwiek silnika tylko w czasie jazdy ,na postoju kompletnie nic. Jest to dzwiek jak by cos brzeczalo a dodam ze pojawilo sie to po wymianie kola pasowego i rolek czy ma to zwiazek,moze czegos nie dokrecili? Mam nadzieje ,ze to nie kolektor wydechowy.J

Macie jakies pomysly?

Opublikowano

skoro nissan,to fora pomyliles kolego :mrgreen:

Pytalem nie o pojemnosc tylko o to czy masz klekota czy benzyne.Ty jednak wywrozyles z fusow i wiedziales,ze chodzi o pojemnosc. :search:

jezeli wrozby maja byc z fusow,to obstawiam kolektor,ale nie wydechowy a ssacy i slynne klapki ktore halasuja.Wroze oczywiscie z fusow,ze masz diesla i na blacie grubo ponad 200 tysi. :norty:

Opublikowano
Niestety mam klekota ale dobrze ze ty nie wróżysz bo kolektor ssący to mam nówke a więc to na pewno nie a na blacie 150 tys
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

kolego ktos Ci zalozyl jakies lipne kolo pasowe... pewnie kupiles najtanszy zamiennik ;)

Sorry ale tak jest z tymi tlumikami drgań... tylko i wylacznie oryginal sie sprawdza...

reszta wlasnie buczy przy 2300-2500 obrotow ;) jakby silnik mial z ramy wyleciec :P