Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam troszkę po forum ale nie mogę znaleźć informacji dokładnej jaką nawigację mam w X3? Nie znalazłem fotograficznej klasyfikacji nawigacji i dlatego nie wiem jakiej mapy szukać oraz czy da się wgrać soft PL. Auto jest z końca 2009 roku z nawigacją Professional 609 katalogowo. Da się wgrać pełny język PL wraz z lektorem?

Pozdrawiam

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Masz czytnik MK4 i do takiego wgrywasz PL menu.
Opublikowano
Piszesz o PL menu a lektora też się da dograć? Masz może namiar na pewne linki z tym softem?
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
High
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odebrałem autko i pobieram pliki od Mr.Lova ale pojawia się pytanie:

Jak to wgrać?

Rozumiem że plik PL to język polski a 3 pliki SW to soft. Co, jak i kiedy wgrać?

Pozdrawiam

Opublikowano

Znalazłem już jakieś instrukcje ale mam jeszcze pytanie (może głupie ale lepiej zapytać):

Soft wypalam na CD czy DVD?

Pozdrawiam

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
Post przez williams » Śro Cze 09, 2010 9:01 pm

Oczywiście na CD :cool2:

Post przez pindryk06 » Śro Kwi 06, 2011 2:00 am

a cd "+" czy "-"?

Oczywiście że to bzdura. Dla MK4 Moze być wszystko CD, DVD + lub -. Ja używam DVD_RW+ tak do softu jak i map. MK3 z oczywistego względu tyko CD. Natomiast ważne, żeby była to dobrej jakości płyta i nagrana z jak najniższą prędkością, oraz zachowana procedura wgrywania softu opisana np. tu:

http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=91&t=88508&start=585

Powodzenia

• 2 tygodnie później...