Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem,( tds ) nie wiem czy to ma coś wspólnego z tym ale wymieniłem wszystkie filtry i olej zdobiłem parę km stanołem na światłach i zaczęły się wydobywa białe spore kłęby białego dymu z wydech. Ubywa mi w miarę szybko płyn chłodniczy. Gdy na zapalonym silniku odkręciłem korek z.wyrównawczego wszystko wyleciało, olej na bagnecie jest czysty Czekam na jakąś pomoc, pozdrawiam
Opublikowano
prawdopodobnie uszczelka pod glowica...lub glowica, w najgorszym przypadku pekniety blok, lecz sprawdzilbym uszczelke. Przegrzales silnik?
Opublikowano
Drogi to jest wydatek, orjętujesz się może ile 2-3 koła?
Opublikowano
tak komuś pożyczyłem i nie powiedziałem że powyżej 150 w lato rośnie mi temperatura. Ale gdy leciał mi ten dym to temperatura była normalna
Opublikowano
uszczelka mniej niz 200 zl, przeszlifowanie glowicy mniej niz 100(zalecalbym tez sprawdzic szczelnosc), robocizna nie wiem.
Opublikowano
Uszczelka + robocizna + termostat + pasek pompy wody + planowanie glowicy + sprawdzanie na szczelnosc + plyn chlodniczy + odpowietrzanie wyszlo mnie niecale 2000 brutto (nieco ponad 3 lata temu, w e34 525tds). Pewnie mozna zrobic taniej, ale glowice koniecznie sprawdz na szczelnosc.

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)