Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

SPrawdzałem swoje lampy - są to bixenony Dynamic Xenon.

Pytanie czy soczewki powinny doswietlać zakrety? Bo na postoju jak skrecam kierownicąto nic sie nie dzieje?

A jeszcze jak włącze długie (bi) to swiecą mi tak z 1m wyzej niż zwykle (wydaje mi sie ze za wysoko) Jak jest to u Was?

Pozdr.

Who's got the key to my beema ? :D
Opublikowano

No widzisz, bede musial sprobowac.

Jeszcze tylko 2 zarowki zamowie bo mi ringi zgasly :P

Opublikowano

Wlasnie wróilem z przejazdzki i swierdzilem ze u mnie Xenony się nie skręCają. W Trybie auTo Także. Moze DynamiC Xenon u mnie nie dziala?

W menu Tez nie moglem Tego znalezC.

Zauważyłem że mruga mi zielona dioda przy włączniku swiateł, a na forum doczytałem usterke swiatel a konkretnie silnika pozycjonowania lub skretu w reflektorach skretnych.

Ktoś wie jak to naprawić (koszta)?

Pozdr

• 10 lat później...
Opublikowano
Miałem ten sam problem ze nie doswietlalo zakrętów ani nie poziomowaly się mrugajaca dioda moduł ahl pod schowkiem pasażera po naprawie wszystko działa jak należy mam dobrego fachowca jak chcesz
Opublikowano
Witam jest ktoś z okolic małopolski potrzebuje sprawdzić modul ahl pod schowkiem pasażera na podmiankę tylko będę wdzięczny proszę o odp bmw 530d e60 2004 r