Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Nie moge wogóle przełączyć i- dive w lewą strone tzn.góra dół.prawo o.k. i pokrętło się kręci tylko nie chce się przesunąć w lewą strone.Ktoś powiedział mi aby odłączyć aku na 15 minut.Czy to pomoże i czy nic się nie pochrzani po odłączeniu aku?Czy jest jeszcze inny sposób aby wejść w funkcje climate bez używania i drive bo chciałem zmienić nawiew z ciepłego na zimny ale nie moge :cry:
Opublikowano

Po zdjęciu aku stracisz tylko godzinę.Możesz też zresetować idrive przycisnij na raz pokrętło od głośności i eject napędu CD.

hej

i nie zakładaj dwóch tematów

Opublikowano
Resetowanie i-drive nic nie pomogło.Przepraszam za dwa posty ale córka na chwile podeszla do kompa i coś ponaciskała ,że nie moge jednego skasować.
Opublikowano
Dobra jakos funkcjie klimy uruchomiłem przez polecenie głosowe tylko,że mam wgrany w tą funkcjie język francuski (nic prawie z niego nie kumam)lecz ten i-drve mnie przeraża .Cóż albo pewnie serwis albo slownik francuski.Nie odłączałem jeszcze aku ale pewnie i to nie pomoże.Pozdrawiam