Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś w tym jest ludziom łatwiej jest mieć za wariatów kierowców Bmw niż np. Mercedesów. .Tak się utarło że Bmw jeżdżą bandyci i piraci drogowi i tak już zostanie. Wielu po prostu nie dorosło jeszcze do auta są na „poziomie ile to wyciąga??” .Znałem osobników którzy wymiatali autami których pojemność nie przekraczała 1300cm a potrafili dzwona zaliczyć tu i ówdzie . Ktoś ma psychikę 5 letniego dziecka nie powinien niczym jeździć . Wyczyn na lotnisku bardzo głupi może chciał się szarpnąć na ćwiartkę z samolotem .A tak całkiem poważnie to chodzi też o szpan prawie każdy lubi jak się zwraca na niego uwagę .Istnieje coś takiego jak pozytywne popisy http://router.studio4.com.pl/lukasz/bzdets/mucha_nie_siada.avi które też mogą być niebezpieczne .Dlatego organizuje się różnego rodzaju zawody żeby ludzie mogli pokazać swoje umiejętności i zmierzyć się z innymi .Wtedy auto schodzi na drugi plan bo ktoś kto ma nowe m3 prezentuje słabsze umiejętności niż ktoś kto posiada e30-stkę z 89roku .

Podsumowując prawdziwe debile jeżdżą brawurowo ale bardzo krótko :8)

Opublikowano
A ja Ci gwarantuje ze po Polsce jezdzi pelno burakow w drogich BMW ktorzy byliby sklonni tak zrobic :)

Chciałem Ci odpisać, że :

- po pierwsze pewnie w Polsce jest najwyżej kilkadziesiąt faktycznie drogich BMW (a 760 góra kilka) więc nawet jeśli ich wszyscy właściciele są burakami to wcale nie jest ich tak łatwo zauważyć;

- po drugie prawdopodobnie każdy z nich ma instynkt przetrwania (nawet bandyta czy handlarz narkotyków) i nie będzie stawał na wprost pędzącej na niego cysterny z paliwem (jaką w zasadzie jest samolot).

Ale cała moja teoria legła w gruzach po przeczytaniu tego :( :

http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=666749

(sądzac po braku listew na drzwiach to jest to któryś z nowych modeli).

Na głupotę nie ma lekarstwa niestety. I potem tacy durnie robią czarny PR (modne ostatnio określenie) dla BMW.

Chyba zacznę twierdzić, że za tego typu wyczyny powinno się samochody marki BMW konfiskować i przekazywać ludziom bardziej godnym ich używania :) - bo niestety kryterium ceny nie chce działać.

Pozdrawiam :

Zdzichu

PS. Dzieki BaX za wsparcie w dyskusji.

Opublikowano
Ostatnio znajomy opowiadal mi co mu sie przydazylo, a mianowicie koles kupil u niego BMW o 12:00 ( w samo poludnie :norty: ) a o 18:00 sciagal to samo BMW z drzewa :duh: :mad2: