Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

otóż w mojej lalce nie świecą oba przednie halogeny. zamierzam sie za nie zabrać tylko nie bardzo wiem jak je wymontować??

w e39 były maskownice i po ich zdjęciu był dostęp do śrób mocujących a tu nic takiego nie widze..

jeśli już ktoś przerabiał ten temat to prosze o wskazówki

pozdrawiam

Na BMW narzekają głównie ci, którzy nigdy ich nie mieli. Również ci którzy za parę groszy kupili wymęczoną Bawarkę i warsztat jest ich garażem.
Opublikowano
ja kiedys wymienilem jeden halogen, wyciglem kratke ktora jest pomiedzy halogenami i lekko sciaglem nadkole wszystko tam jest na zatrzaskach.
Opublikowano
całą tą kratke między halogenami, czy ona jest jakoś dzielona?
Na BMW narzekają głównie ci, którzy nigdy ich nie mieli. Również ci którzy za parę groszy kupili wymęczoną Bawarkę i warsztat jest ich garażem.
Opublikowano

wielkie dzieki za pomoc. ciągne 2 etaty (bo moja Pani niestety nie pracuje) i cienko u mnie z czasem. Dziś sie zabiore za te lampy.

jeszcze raz dzienki za pomoc.

pozdrawiam