Skocz do zawartości

Jak najlepiej beda wygladac te felgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jako, ze w mojej glowie zrodzil sie pomysl odnowienia felg, (czyt. wypolerowanie rantow i polozenie nowego lakieru) z kazdym dniem wpatrywania sie w moje 15 jestem coraz mniej pewien do ktorego miejsca mam je pomalowac i do ktorego miejsca je polerowac.

Dlatego tez prosba o podpowiedz z waszej strony.

Mam zamiar pomalowac felgi na czarno (w celu uzyskania efektu wiekszego kontrastu :) , zapewne paleta BMW) tylko czy do zakonczenia szprych? Czy moze, az po miejsce na wentyl, co mogloby przelozyc sie na optyczne powiekszenie felg, przypominam o rozmierze... 15'.

W linku zdjecia slabej jakosci za co przepraszam :?

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d9d7ed8d2799dbfb.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/315dfdb8fb9a116d.html

Opublikowano

Jak dla mnie to najlepiej wyglądały by z polerowanym rantem i polerką szprych od czoła a wnęli szprych pomalowane na srebrno.

Miałem takie w E21 i właśnie tak wyglądały.

Opublikowano
Kurde, szczerze mówiąc także duży dylemat :D, przeglądałem już wcześniej Twój temat... I do niczego nie doszedłem xD Bo fakt faktem, jak pomalujesz więcej to efekt wizualny będzie , że felgi wydają się większe... ale jednak chyba bym zostawił spolerowany rant razem z tym rancikiem przy wentylu a pomalował same szprychy :) wszak zawsze jak Ci takie coś nie będzie spełniało Twoich wymagań, to będziesz mógł bezproblemowo domalować ten mały rancik :) a nie będzie problemu ze skrobaniem nowego lakieru :D Pozdro !