Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie problem dotyczy wstecznego światła.

Swiatła nie świeca. Czujnik w skrzyni ok bezpiecznik ok żarówki ok.

Dzisiaj nie wiem dlaczego zaświeciły ale po wyjęciu z lekkim szarpaniem się kilku gratów z bagażnika światła zgasły. Nie tknąłem nawet lamp. Moje pytanko gdzie w bagażniku mogą iść ptzewody do lamp które są może uszkodzone.

Ostatnie pytanko z innej beczki.

W bagażniku pod akumulatorem (z prawej strony przy wlewie paliwa) jest mokro. Czy jest tam jakaś fabryczna dziura do wentylacji czy z kąd mogło się to wziąć??

Pozdrawiam

Opublikowano

W bagażniku pod akumulatorem (z prawej strony przy wlewie paliwa) jest mokro. Czy jest tam jakaś fabryczna dziura do wentylacji czy z kąd mogło się to wziąć??

Pozdrawiam

Pod zderzakiem z boku są wloty powietrza do wentylacji

Opublikowano
Też tak właśnie myślałem. Został tylko temat świateł :D. Trochę to dziwne, przestały mi działac na mrozie a dzisiaj pierwszy raz mi się włączyły i znowu zgasły :/
Opublikowano
Też tak właśnie myślałem. Został tylko temat świateł :D. Trochę to dziwne, przestały mi działac na mrozie a dzisiaj pierwszy raz mi się włączyły i znowu zgasły :/

Spróbuj może sposobem ''po nitce do kłębka'' i napewno zmajdziesz uwalony przewód