Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam 318 Sedan 99r, kupiłem przednie fotele skórzane z cabrio el. reg i el. ster, nawet zagłówek chodzi, zapewniali mnie że fotele przednie będą pasować na otwory, tu na forum też tak pisali że wejdą, a gdy ję wsadziłem to się okazało że szyny fotela są jakieś 4cm za wąski do rozstawu śrub podłogi, nie wiem co zrobić, tera to już jakoś muszę to przykręcić ale jak, wsadziłem fotel na jedną szyna tą prz tunelu a ta przy dzwiach jest wolna, myślałem żeby jakiś płaskownik porozwiercać na rozstawy i przykęcić go najpierw do podłogi i potem fotel do niego, czy są jakieś inne propozycje, czy czasem podłoga nie ma innych dziór pod dywanikiem?
Opublikowano

a może będą pasować po przełożeniu szyn z foteli sedana do foteli coupe :?

ale moim zdaniem to i tak lipa bo po co w sedanie składany fotel z coupe :lol:

http://img69.imageshack.us/img69/4769/dscf7685kopia.jpg

/// BORN ON THE RACETRACK TO LIVE ON THE STREET ///

Opublikowano
no niestety szyn nie da się przełożyć, patrzyłem, a składany fotel mi się przyda, jest fajny bajer, tylko jak lekko pociągnę za rączkę z boku aby złożyć oparcie to zaraz zagłówek się sam chowa, obniża aby nie dotknąć sufitu, gdy jest złożony to zagłówek jest ciągle na dole, a gdy oparcie wraca na swoje miejsce to zaraz zagłówek powraca na swoją wysokość , w normalnych fotelach sedana nie da się pochylić wogóle oparcia, a czasem to może się przydać, rączka nikomu nie przeszkadza
Opublikowano

jak kto woli, chociaż mi by przeszkadzała :lol:

i ciekawe kto ci powiedział że będą pasować jak wiadomo że coupe i sedan to 2 różne auta pod względem części :(