Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Miałem ostatnio małą stłuczkę tzn kobitka utrąciła mi lusterko lewe w zasadzie nic się nie stało tylko wyłamało te palasticzki które służą do regulacji (wyglądają jak zapałki) i złamała plastik który przytrzymuje całe lusterko i teraz pytanie czy dostane gdzieś części zeby samodzielnie je poskładac czy w serwisie jest coś takiego ??
(oOO \ (||||)(||||) / OOo)
Opublikowano
Tak dokladnie to te "zapałki" zawierają się w wkładzie lusterka i wydaje mi sie że na tych rysunkach jest zwykłe lusterko a fotochromatyczne ma inną budowę.
Opublikowano
chyba nie bo szklo z zwyklego lusterka nie pasuje do fotochromu bo mam z e38 i jest całkiem inne mocowanie a nie sadze ze w 7er było by reczne ustawianie lusterek
Opublikowano
na pewno jest to ten element bo kupowałem go w serwisie do swojej , masz racje mocowania w zwykłym lusterku a w fotochromie sa inne, a tutaj masz nr części całego lusterka 51168203751 do fotochromu one odrazu występują z mechanizmem
Opublikowano
na pewno jest to ten element bo kupowałem go w serwisie do swojej , masz racje mocowania w zwykłym lusterku a w fotochromie sa inne, a tutaj masz nr części całego lusterka 51168203751 do fotochromu one odrazu występują z mechanizmem

Skoro wymieniałeś to napewno wiesz we wkładzie są takie dwa plastikowe bolce z trybkami służą one do ustawiania elektrycznego potrzebuje jeden ten bolec i ten plastik który trzyma całe lusterko wiesz o co mi chodzi ??

Opublikowano

dokładnie jest tak

wkład lusterka z obracanym plastikiem z tyłu - mocowanie -- o ten plastik ci chodzi ?????

mechanizm sterującu - i w nim sa umocowane te dwa bolce z ząbkami do ustawiania !!!

mocowanie obrotowe te z lusterka posiadam i mam te trybiki plastikowe co przychodzą do silniczka :D

jeśli jesteś zainteresowany pisz na privata podam nr telefonu i się dogadamy

dokładnie mam całe uszkodzone lusterko !!!!!!