Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mape Profesional w wersji z twardym dyskiem (nowy idrive).

Czy da sie na niej wyswietlic POI?

Zaznaczam w opcjach, ale na mapie nic nie widac... Kilka dni temu zaktualizowalem mape do najnowszej wersji, ale z POI nadal nic sie nie zmienilo...

Opublikowano

Da się, w ustawieniach navi Points of interest - wybierz, żeby pokazała wszystkie (potem sobie zmienisz tylko na te, co Cię interesują, bo przy wyświetleniu wszystkich mapa robi się niezbyt czytelna :)).

Swoją drogą mam pytanie, gdzie/za ile robiłeś aktualizację mapy? Jaką masz obecnie wersję?

Ja mam 2008-3 chyba i nie jest specjalnie aktualna... W serwisie mówią, że aktualizacja to 200-800 zł w zależności czy wystarczy kod czy programowanie na nowo, a tego nie wiadomo dopóki się nie dotkną :)

Opublikowano

No wlasnie to mnie dziwi - bez znaczenia czy ustawiam wszystkie czy wybrane i tak zaden punkt mi sie na mapie nie pokazuje... Troche mnie to wkurza, bo w starej zawsze mialem wyswietlone np. stacje paliw. Te punkty wyswietlaja Ci sie niezaleznie od widoku mapy?

W opcjach mam wersje oznaczona jako 2010 Profesjonal.

Wczesniej mialem 2008-2. Po aktualizacji za wielu roznic nie zauwazylem. Co dziwne, dwie drogi ktore sa juz ze dwa lata uruchomione na mapie nadal nie naniesione :(

No i na przyklad nie ma wezla Murckowskiego w Katowicach po przebudowie, co juz mnie bardzo rozczarowalo...

Jedyna poprawa to chyba troche poprawniejsze wyznaczanie tras.

Opublikowano

U mnie punkty wyświetlają się niezależnie od widoku mapy, niektóre nawet przy skali 2 km.

Z widoku mapy przesuń idrive w prawo dwa razy i tam w map settings sprawdź w points of interest, czy masz na pewno zaznaczone jakieś punkty.

Słabo wygląda aktualizacja map tak jak piszesz....

Dużo dałeś za to?

Opublikowano

Zaplacilem 540 zl netto, wiec nie malo jak na to, ze wlasciwie nie zauwazylem specjalnych zmian :)

Moze ktos zauwazyl i sie wypowie?

POI w tych ustawieniach mam zaznaczone, ale sie nie wyswietlaja :(

Jakas usterka czy co... Moze da sie zrobic jakis restart mapy ktory pomoze?