Skocz do zawartości

Point of interest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mape Profesional w wersji z twardym dyskiem (nowy idrive).

Czy da sie na niej wyswietlic POI?

Zaznaczam w opcjach, ale na mapie nic nie widac... Kilka dni temu zaktualizowalem mape do najnowszej wersji, ale z POI nadal nic sie nie zmienilo...

Opublikowano

Da się, w ustawieniach navi Points of interest - wybierz, żeby pokazała wszystkie (potem sobie zmienisz tylko na te, co Cię interesują, bo przy wyświetleniu wszystkich mapa robi się niezbyt czytelna :)).

Swoją drogą mam pytanie, gdzie/za ile robiłeś aktualizację mapy? Jaką masz obecnie wersję?

Ja mam 2008-3 chyba i nie jest specjalnie aktualna... W serwisie mówią, że aktualizacja to 200-800 zł w zależności czy wystarczy kod czy programowanie na nowo, a tego nie wiadomo dopóki się nie dotkną :)

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie to mnie dziwi - bez znaczenia czy ustawiam wszystkie czy wybrane i tak zaden punkt mi sie na mapie nie pokazuje... Troche mnie to wkurza, bo w starej zawsze mialem wyswietlone np. stacje paliw. Te punkty wyswietlaja Ci sie niezaleznie od widoku mapy?

W opcjach mam wersje oznaczona jako 2010 Profesjonal.

Wczesniej mialem 2008-2. Po aktualizacji za wielu roznic nie zauwazylem. Co dziwne, dwie drogi ktore sa juz ze dwa lata uruchomione na mapie nadal nie naniesione :(

No i na przyklad nie ma wezla Murckowskiego w Katowicach po przebudowie, co juz mnie bardzo rozczarowalo...

Jedyna poprawa to chyba troche poprawniejsze wyznaczanie tras.

Opublikowano

U mnie punkty wyświetlają się niezależnie od widoku mapy, niektóre nawet przy skali 2 km.

Z widoku mapy przesuń idrive w prawo dwa razy i tam w map settings sprawdź w points of interest, czy masz na pewno zaznaczone jakieś punkty.

Słabo wygląda aktualizacja map tak jak piszesz....

Dużo dałeś za to?

Opublikowano
  • Autor

Zaplacilem 540 zl netto, wiec nie malo jak na to, ze wlasciwie nie zauwazylem specjalnych zmian :)

Moze ktos zauwazyl i sie wypowie?

POI w tych ustawieniach mam zaznaczone, ale sie nie wyswietlaja :(

Jakas usterka czy co... Moze da sie zrobic jakis restart mapy ktory pomoze?