Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę kupić nowe opony do mojej laleczki. Co myślicie o Michelin Pilot sport 3?

Rozmiar 235-45-17 za 540 zł/szt. Czy cena jest dobra?

Opublikowano

znajdz sobie te opony na ceneo.pl albo innym tego typu portalu - zobaczysz czy to tanio czy nie

co do samych opon sie nie wypowiadam bo nie jezdzilem na takich

Opublikowano
Nigdy nie jeździłem na takich, ale cena wskazywałaby na wysoką jakość. Ja kupiłem do swojej e39 nowe opony 235/45r17 TOYO T1R i przyznam że są naprawdę godne polecenia. Z drugiej strony nie wiem co bedzie za kilka miesięcy. Koszt - ok. 420zł / szt.
Opublikowano
gdzie znalazłeś za taką cenę ja w zeszłym roku kupowałem pilot sport 2 i w tym rozmiarze taniej jak 750 zł za sztuke nie było do tyłu kupowałem 255 40 i tam cena była jeszcze wyższa, co do samej opony powinna być dobra jest to nowo wprowadzany na rynek następca mojej oponki w testach opon adac tylko w trochę innym rozmiarze wypadł rewelacyjnie z tego co wiem uzyskał już homologację Porsche Audi Bmw i Mercedesa więc opona powinna być dobra, cena jak dla mnie mega atrakcyjna, jeśli źródło nie jest jakąś tajemnicą to prosiłby o podanie, sam zastanawiam się nad wymianą opon w przyszłym roku, więc takie promocje zawsze są mile widziane :D

po co komu porsche skoro można sobie pośmigać Bunią :D

Zmienione specjalnie dla Kolegi z forum :D

Pozdrawiam

Opublikowano
gdzie znalazłeś za taką cenę ja w zeszłym roku kupowałem pilot sport 2 i w tym rozmiarze taniej jak 750 zł za sztuke nie było do tyłu kupowałem 255 40 i tam cena była jeszcze wyższa, co do samej opony powinna być dobra jest to nowo wprowadzany na rynek następca mojej oponki w testach opon adac tylko w trochę innym rozmiarze wypadł rewelacyjnie z tego co wiem uzyskał już homologację Porsche Audi Bmw i Mercedesa więc opona powinna być dobra, cena jak dla mnie mega atrakcyjna, jeśli źródło nie jest jakąś tajemnicą to prosiłby o podanie, sam zastanawiam się nad wymianą opon w przyszłym roku, więc takie promocje zawsze są mile widziane :D

Właśnie przeczytałem kilka testów tych opon i się zdecydowałem na nie. Cena powinna być wszędzie podobna, ale jak chcesz namiary to na PW mogę Ci wysłać. U dealera Michelin powiedzieli mi 580 zł, a 540 to po znajomości ale myślę że każdemu sprzedadzą je w takiej cenie. Ja jestem z woj podlaskiego więc to kawałek drogi od Ciebie. doliczając wysyłkę to nie wiem czy się opłaca. Idź do najbliższego dealera i jeśli cena będzie dużo wyższa niż te 550 zł to pisz do mnie na PW i dam Ci namiary.