Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

sądzę że jeśli idzie o te konkretne 2 modele to nie zbyt można je porównywać bo wg mnie e65/66 to prom kosmiczny naszpikowany elektronika -wiem bo mam

to seria F to nie wiem jak nazwać - jest to wehikół na miare przyszłości,niedościgniony wzór auta komfortowego a zarazem szybkiego i nowoczesnego

nie da sie porównać e65 z e38 bo to inne 2 auta choć z tej samej serii i tego samego producenta

podobnie e32 i e38 i e23 i e32 każdy z tych modeli jest inny - są podobieństwa ale każdy jest innym autem

inaczej się je prowadzi ale jedno je wszystkie łączy zrobiono je by "jazda była przyjemnością" i w tym jednym są do siebie bardzo podobne!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak w temacie, czy ktoś może podzielić się opinią porównawczą tych dwóch modeli ?

F01 to model aktualny serii 7, E65 to model poprzedni (staroć). To jedyne sensowne porownanie.

Opublikowano
Jak w temacie, czy ktoś może podzielić się opinią porównawczą tych dwóch modeli ?

Porównaj ceny :wink: to Ci wiele podpowie