Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie, co oznaczają symbole po dłuższym naciśnięciu przycisku CC. U mnie kiedy wcisnę na krótko pojawia się "Check control ok" ale gdy wcisnę go dłużej na wyświetlaczu widać np. test 01, test 02 i tak do 21. albo np BI 15, CI 12. jest jeszcze kilka niezrozumiałych dla mnie komuknikatów które wyświetlają się gdy naciskam przycisk CC. nie moge znaleźć tego w instrukcji. Czy to jest może menu od ustawiania inspekcji? Dodam że inne komunikaty wyświetlają sie gdy silnik pracuje a inne gdy kluczyk jest w pozycji 1 lub 2. Pozdrawiam i proszę o pomoc bo co prawda nie ma to jakiegos wpływu na jazdę ale ciekawość mnie zżera. :)
Opublikowano
Jak można napisać swoją opinię o jakimś samochodzie to wszyscy piszą i każdy jest specjalistą, jak trzeba dowieść wyższości BMW nad innymi markami to też jest zatrzęsienie postów a jak pytam o konkretną sprawę to nikt nie wie>???? :?: :!:
Opublikowano

OK - przyznaję się - ja nie wiem co to są za podprogramy w CC. :)

Ale przy czymś innym jak wiem to chętnie pomogę.

Trzy największe litery w całym uniwersum: B M W
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Poszukaj na forum o teście zegarów, wiele wyjaśni.
Opublikowano
Wielkie dzięki KRUK :D Faktycznie potrzebowałem tych słów kluczowych "test zegarów". Trochę mi sie rozjaśniło choć szczerze mówiąc nie do końca. :roll: Myślę że jutro metodą prób i błędów dojdę do tego w czym rzecz.
Opublikowano
Jak można napisać swoją opinię o jakimś samochodzie to wszyscy piszą i każdy jest specjalistą, jak trzeba dowieść wyższości BMW nad innymi markami to też jest zatrzęsienie postów a jak pytam o konkretną sprawę to nikt nie wie>???? :?: :!:

chill ... .... niektórzy dopiero skończyli weekend, ale widzę że już zostałeś nakierowany :)

Opublikowano

chill ... .... niektórzy dopiero skończyli weekend, ale widzę że już zostałeś nakierowany :)

Już wyluzowałem :D :) , dziwiło mnie to że przy tylu użytkownikach nikt się nie odzywał, kiedyś też pytałem o inną rzecz i do tej pory nie znalazłem odpowiedzi... Tak czy inaczej dzięki za zainteresowanie, idę robić test zegarów :norty: :mrgreen: