Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Moze mnie ktos pokierowa gdzie szukac zlacza obd2 w x5 3.0d z 2003????

Musze cos odkrecic, czy jest widoczne. Mile widziana fotka.

Pozdrowienia dla all

Opublikowano
W moim jest właśnie tam gdzie mówi Astro.
Trzy największe litery w całym uniwersum: B M W
Opublikowano

Pod ta zaslepka zaraz za tym niby schowkiem???? Czy tam dalej obok pedalow za ta plastikowa oslona, ktora trzeba odkrecic?????

dzieki

Opublikowano
Pod ta zaslepka zaraz za tym niby schowkiem???? Czy tam dalej obok pedalow za ta plastikowa oslona, ktora trzeba odkrecic?????

dzieki

Nie chce mi się iść do garażu robić zdjęcia ...

niby schowkiem ? gdzie jest niby schowek ? W E39 coś takiego pamiętam po lewej stronie u dołu deski, ale w E53 nie mam tam schowka tylko właśnie OBD (to jest zasłonięte jakąś klapką jeśli dobrze kojarzę, nie powinna być duża bo tam tylko gniazdo się znajduje )

Opublikowano
...(to jest zasłonięte jakąś klapką jeśli dobrze kojarzę, nie powinna być duża bo tam tylko gniazdo się znajduje )

na tej klapce jest napis OBDII.

Opublikowano

Ok. Mam znalazlem.

W mojej x5 jest taka poleczka - dokladnie jek w e39, i OBD2 jest za nia. Okazalo sie ze moj poprzednik troszeczke ulepszyl sobie dol deski montujac taka polke (miejse na CB) i OBD zostalo zakryte. Wystarczylo odkrecic 2 srubki troche wysunac i gniazdo jest. Ale dzieki serdeczne za ukierunkowanie miejsca.

Pozdrawiam i prosze moda o zamkniecie i usuniecie mojego tematu.

Opublikowano

Witam,

Ja proponuje temat zostawić dla potomnych(inni też mogą kiedyś tego szukać),zaś ciebie "adriano" poproszę o zięcia tej półeczki niby na CB radio.Może i Ty zechcesz pomóc innym??

SPOKOO

Opublikowano

Faktycznie w E39 ta półeczka była rewelacyjna :)

Ja też mam CB między fotelem, a tunelem.

Trzy największe litery w całym uniwersum: B M W