Skocz do zawartości

Czy mozna naprawic taśme od air bag ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Od jakiegos czasu podczas krecenia kierownica slysze odglos przypominajacy naciaganie sprezyny, czasami tez kierownica ciezej sie kreci. Ktos mi powiedzial ze to taśma-zwijacz od poduchy. Czy mozna go jakos reanimowac bo nowy kosztyje okolo 500 a teraz po wakacjach jestem splukany.
Opublikowano
Od jakiegos czasu podczas krecenia kierownica slysze odglos przypominajacy naciaganie sprezyny, czasami tez kierownica ciezej sie kreci. Ktos mi powiedzial ze to taśma-zwijacz od poduchy. Czy mozna go jakos reanimowac bo nowy kosztyje okolo 500 a teraz po wakacjach jestem splukany.

nie praktykuje sie

Punto75>BravoGT>MB260E>MBC280>*PuntoHLX>MBC320>MBE50AMG>VectraC>BMW528 . it's nice to be important but it's more important to be nice

>>> psychop's lab mike.xray.pl

Opublikowano

witam

jak ci peknie w połowie i polutujesz to za jakis czas peka obok

jak ja zerwiesz na koncu to lutujesz w orginalnym miejscu i bedzie chodzic

a jesli chodzi o piszczenie pod kierownica to pewnie ci piszczy styk od klaksonu :cool2:

pozdrawiam

POSPOLITUS MANIAKUS BEEMWUUS
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Panowie, wczoraj rozebralem zwijacz i okazalo sie ze jest wszystko w porzadku. Dopiero po wizycie w warsztacie okazalo sie ze to lozysko kolumny. Nie to u gory tylko to dolne. Przez to ze drazek kolumny kierow. jest w rurce to zgrzytanie przenosilo sie i slychac bylo jakby z okolic tasmy. Teraz czekam na lozysko ktore zamowilem i bedzie po klopocie.