Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zainstalowałem do E46 ringi CCFL i pojawił się problem z PDC przednim.Samo PDC działa idealnie ale tylko gdy włączę światła pozycyjne zaczyna piszczeć tak ja bym zbliżył się do przeszkody.Znacie rozwiązanie tego problemu?Pomocy :modlitwa:
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
A o jakim filtrze mówisz?Bo też tak mam czasami.
Opublikowano
Tak myśle że te zakłucenia będą 'szły' po przewodach a nie drogą 'radiową' bo czujniki od PDC mają ekranowane przewody i możliwe że same czujniki też będą ekranowane, więc drogą radiową raczej tych zakłuceń nie łapie.Tylko zakłucenia 'lecą' po przewodzie od tych przetwornic ringów które najwyrażniej nie mają filtru i ekranowania (koszty).
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
jestem ciekawy czy ten filtr coś pomógł. Mam ten sam problem z tym że jak umyje auto problem znika na jakieś 30 min. dziwna sprawa ale chyba chodzi o jakieś uziemienie czy cos. Zrobiłem klatke Faradaya na przetwornicach i uziemiłem do pasa przedniego. Niestety to nie pomogło :(

Było quattro jest tył - i jak tu przeżyć zime? :)

Moja pasja nr 1 BMW http://robertokrak.fotosik.pl/albumy/564123.html

Moja pasja nr 2 Projekty wnętrz www.meritumstudio.pl

• 3 tygodnie później...