Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jak w temacie, co myslicie o zamontowaniu szpery do e36 sedana z takowym silnikiem? ;)) Jesli temat sie powtarza to prosze o usunięcie :)
Opublikowano
Witam, jak w temacie, co myslicie o zamontowaniu szpery do e36 sedana z takowym silnikiem? ;)) Jesli temat sie powtarza to prosze o usunięcie :)

a w jakim celu chcesz ją montować?bo osobiście uważam że to nie ma najmniejszego sensu.

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
No sens jest chocby taki ze na sliskim latwiej ryszyc ale jak chodzi ci o driftowanie to zapomnij :mrgreen: I autobedzie gorzej przyspieszac bo mniejsze przelozenie bedzie

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
No sens jest chocby taki ze na sliskim latwiej ryszyc ale jak chodzi ci o driftowanie to zapomnij :mrgreen: I autobedzie gorzej przyspieszac bo mniejsze przelozenie bedzie

z tym ruszaniem to też nie do końca bo w Z3 ma szpere i auto potrafi się zagrzebać dosłownie wszędzie gdzie tylko jest trochę śniegu.Oczywiście szpera jest sprawna.

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
a jak sprawdzic czy wogole jest szpera w 318i?no bo z tego tematu viewtopic.php?f=68&t=124110 wnioskuje ze niewiadomo czy jest czy nie(trzeba to sprawdzic)chodzi mi o to czy wogole jest cos takiego jak "pewnik" ze np: w 318i jest czy nie czy np:w moim 318i jest a u kumpla nie ma?czy da sie to odczytac przez jakies "kody" czy mozna to tylko sprawdzic włażąc pod auto,albo czy w 318 wogole nie ma a jest w mocniejszych motorach np:2.0 w gore,tak sie pytam orientacyjnie bo ja nie wiem czy mam czy nie mam a chcialbym to wiedziec,silnik M40

"TAKI EGZĘPLARZ TO PRAWDZIWY UNIKAT A STAN POWALA NA KOLANA !!!" :lol:

nie wróż ze szklanej kuli http://emotikona.pl/emotikony/pic/027.gif

Opublikowano
Po numerze VIN mozna sprawdzic czy auto mialo taka opcje ale to nie daje pewnosci czy nadal ma ta szpere :mrgreen:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
Sądząc po silniku no to nie spodziewałbym się szpery ale możesz to sprawdzić podnosząc autko do góry niech kolego potrzyma jedno koło a ty drugim zakręć do przodu.Jak kolega utrzyma koło to znaczy że jest dyfer,jak mu się wyrywać będzie to masz szpere.Po za tym 1ynka i ogień jak zamieli na 2koła na asfalcie lub na żwirze to masz szpere a jak na jedno to wiadomo :mrgreen:
http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif