Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, proszę o podpowiedz i za oszczędzenie czasu, a wiec czy ktoś z was przebijał się z wnętrza kablami pod maskę, muszę podłączyć stały plus z wzmacniacza i zicy elektrycznych pod akum z przodu. Nie widzę za bardzo jak się tam przebić Jak najprościej i najszybciej przeciągnąć ten kabel ?? :o
Opublikowano
Ja to przerabiałem, nie da sie ukryc , że jest to problem. Mi sie udola od strony pasazera , pod schowkiem masz zaslepki gumowe poprzez jedna z nich sie dostaniesz choc proste to nie bedzie mi to zajeło kilka godz az znalazłem patent
Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
Opublikowano
jeszcze jedno jak byś mi mógł podpowiedzieć czy ta zaślepka jest pod wykładziną na dole czy na wysokości schowka, bo schowek mam rozebrany prawie cały bo kable puszczałem tamtędy z głośników i jeszcze nie jest złożony ale ja tam nic takiego nie widziałem. Jak możesz to napisz jak głęboko jest ta zaślepka, czy gdzieś koło wykładziny czy dalej rozkręcać to co jest za schowkiem :)
Opublikowano
To masz mniej wiecej na wysokosci schowka gumowa zaslepka
Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż