Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Nie jestem obeznany dobrze w mechanice auto wiec pisze tu moze ktos mi pomoze... Wiec moj problem polega na tym iz gdy przyspieszam slchac z tylu stuki a dokladnie z lewej strony, znajomy mowi ze moga byc to przeguby a wy jak sadzicie?? prosze o pomoc....

Opublikowano

Witam

Mam podobny problem u siebie a własciwie maiłem. Mi stuki powodowała opona(nierowno zdarta). Mysłaem ze łożysko padło na tyle ale założyłem aluski i ręką odjoł stuków nie ma:) Powiem ci jeszcze że opona była tylkotroszeczke zdarta bardziej w jednym miejscu jakies2 mm a stuk w aucie był jakby sie koo miało urwać:)

pozdrwaiam

BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano
bardzo prawdopodobne ze to jeden z przegubów kolego ale również morze to być dyferencjał albo coś w bębnie jakieś sprężynki albo coś mogą latać o ile masz tam bębny... również morze być coś z zawieszeniem musisz podnieść kolo i sprawdzić... :cool2: morze wal ma luzy a raczej któryś krzyżak albo podpora tez morze być taka przyczyna sam musisz posłuchać i zlokalizować:)