Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy mógłby ktoś napisać łopatologiczną instrukcję jak dodać fotoradary w nawigacji professional w modelu e60?

Jeżeli jest taka możliwość to prosiłbym także o fotki - chciałbym zobaczyć jak to wygląda.

Rozumiem, że nie ma możliwości ustawienia ostrzeżenia głosowego o fotoradarze?

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
bede sie w to bawił w najbliższym czasie w wersji 2010-1, jak sie uda, zdam relacje

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
bede sie w to bawił w najbliższym czasie w wersji 2010-1, jak sie uda, zdam relacje

I jak Natek, poradziłeś sobie? Działa?

Pzdr.

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Zakładający post miał na celu uzyskanie informacji o sposobie wgrania(uruchomienia) fotoradarów do NAVI :

fotoradary to nie problem, ma ktos moze zbiór wszystkich POI??

chyba mu TYM wszystko wyjaśniłeś :duh:

(*pozdrawiam*)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Mam problem

Posiadam E60 z 2004r nawigacja proffesional i nie działa mi mapa 2010 nie wiem czym to jest spowodowane?

Gdy włożę starszą mapę np. 2009-2 na początku wyświetla sie informacja żeby poczekać 5 minut aż system przyjmie dane i po tym czasie nawigacja działa.

Natomiast gdy włożę mapę 2010 to wyświetla mi sie informacja DVD read error. Please heck drive.

Proszę o porady?

Dlaczego mapa 2010 nie działa?

Co muszę zrobić?