Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

1.Czy wie ktoś z Was jak ustawić w NCS aby kierunki paliły się zamiast świateł pozycyjnych?

2.Jak ustawić w NCS aby podczas zamykania samochodu lusterka automatycznie się składały?

Pozdrawiam.

Sprzedam nową uszczelkę miski olejowej Elring do silników M50, M52 Vanos.
Opublikowano
Składania lusterek chyba w e38 nie było, a co do kierunków to chyba będą obrysówki, czyli sidemarker, czy jakoś tak.
Opublikowano
lub wyjmij żarówki z postojowego, wtedy zaświecą kierunki. (w e39 tak jest) :twisted:

To chyba zależy od wersji, modelu? Bo raz wyciągnąłem spaloną żarówkę (JEDNĄ) i kierunki nie świeciły. Mówimy o przednich tylko?

Opublikowano
lub wyjmij żarówki z postojowego, wtedy zaświecą kierunki. (w e39 tak jest) :twisted:

To chyba zależy od wersji, modelu? Bo raz wyciągnąłem spaloną żarówkę (JEDNĄ) i kierunki nie świeciły. Mówimy o przednich tylko?

możliwe że w różnych modelach różnie jest, ja miałem tak gdy kupowałem moje poprzednie auto: 525D z 2000 roku, właściciel chciał mieć ładnego amerykańca i powyjmował z przodu żarówki z postoju :duh: :mad2: