Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

Jak grzebałem w aucie pod kierownicą z prawej strony, zauważyłem wolne złącze chyba 11 pinowe (czarna kostka) spięta razem z białą ,tylko biała była zajęta i przewody z niej odchodziły gdzieś do sterowania nawiewem/radia...

Moje pytanie do czego może służyć wola czarna kostka? Dodam że mam w spisie wyposaż.. rozszerzoną

wiązkę kabli..

niestety nie mam obc ,a za zegarkiem dodatkowych kostek brak.. :|

dzięki za pomoc!

Bring Me Woman
Opublikowano
racja nie podałem...03.1992 m50b20
Bring Me Woman
Opublikowano
:shock: to rewelacja ! tylko napiszcie duże obc to 11 przyciskowe czy 18 -to, które to duże?Jeżeli 18-tkę to z funkcją Check już pewnie będzie większy problem ?
Bring Me Woman
Opublikowano
Niekoniecznie ja mialem roszrzerzona wiazke i mialem modul check w samochodzie sparawdz czy masz czujnik ilosci plynu do spryskiwaczy przy zbiorniku jak jest to check siedzie w aucie :cool2:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

dzięki kolego! sprawdzę.

Czyli rozumiem że Ty również u siebie montowałeś ? Czy to oznacza, że potrzebuje mieć BC i wpinam w tą 1 wolną kostkę i tak po prostu działa?

Wydawało mi się że potrzebne są 2 kostki, druga dla funkcji Check?

p.s. zresztą wszystko było....wygrzebałem kilka tematów obc przez search`a

saku 82 juz o tym trochę pisał i linki dał :cool2:

Bring Me Woman