Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam do wszystkich pytanie che kupic na dniach bmw w dizlu e90 320d do 55 tys max 60 i co lepiej wybrac automata czy manualna skrzynie i czy jesli bedzie przebieg juz miało zrobione z 160 000km to czy som jakies obawy ze cos moze pasc w automacie albo w manualu che poprostu zasiegnac opini od wszystkich z gury dzieki za odpowiedz. :D
Opublikowano

doman7104, wg mnie to sprawa mocno indywidualna. Najlepiej jeśli przejechałbyś się autem z manualną i automatyczną skrzynią. Jeśli o mnie chodzi to wybrałbym chyba AT i pojechał od razu na remap ( żeby się dało jeździć :mrgreen: ) .

Pozdrawiam

Opublikowano
jak kolega wyżej, musiałbyś śmignąć i jednym i drugim, w każdym przypadku coś jest za coś:) Ja wybrałem automat tylko dla wygody, miałem już dosyć jazdy w stołecznych korkach, opadała czasem noga:) Jestem ogromnie zadowolony z tego wyboru i następny też będzie automat, to przyszłość dla miast:)
Opublikowano

Kolego,

AT definitywnie, tym bardziej że jest opcja DS i także opcja mauala + - więc pobawić się można 3 tryby w jednej skrzyni , a jak weźmiesz standard manual to żadnego wyboru prócz wiosłowania nie masz