Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kupilem komplet naprawczy tj linki do podnoszenia i opuszczania szyby w przednich drzwiach ale mam maly problem stare sie tak poobrywaly i tak poplataly ze nie wiem za bardzo jak powinny isc.Moglbym zerknac na drzwi po drugiej stronie ale tam jest wszystko oryginalnie pozaklejane.Ma ktos jakis schemacik do polozenia tych linek.Wiem ze jest cos w rodzaju instrukcji no ale ja niestety nie dostalem :x

Bede wdzieczny za pomoc

Opublikowano (edytowane)
/ Edytowane przez kameleon3000
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
Nie no na ebay`u chocby angielskim sa takie komplety naprawcze.Linki a wlasciwie to jest jedna z 4 czy 5 pancerzami do tego jest ta rolka i dwie szyny plastykowe.Pytam o ten schemat bo nie lada sztuka jest to poskladac do kupy linka ma dlugosc ok 1,5m moze wiecej i krazy od gory do dolu drzwi od lewej do prawej- do tej pory bebechy sa na zew. a ja rozkminiam jak to ma byc poskladane.A kolega jak sobie poradzil-nowy mechanizm kupil z nawineta juz linka?
Opublikowano (edytowane)
/ Edytowane przez kameleon3000
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
To juz kolega slyszy :D linka!!!bo to jest jedna linka z paroma pancerzami o okreslonej dlugosci zostala nawinieta jednak do tej operacji potrzeba 2 osob jedna do trzymania/naciagania druga do nawijania.Linka wchodzi doslownie na wymiar bardzo ciasno ale wchodzi i pracuje.Dodam jeszcze jedno ze caly ten mechanizm(czytaj:miejsce gdzie wchodzi silniczek) do skrecania badz rozkrecania jest nitowany ja rozwiercilem nity i po nawinieciu na szpule poskrecalem srubami. :D