Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

We wtorek jadę po tego X-a

http://autodelux.pl/model.php?id=42

Oglądaliśmy go w środę - bardzo ładniutki, lalunia. Techniczne idealnie, estetycznie: bajka. Niespotykany kolor: granat połączony z czarnym, pięknie się mieni. Wersja Individual, czekam dzisiaj na potwierdzenie, że faktycznie pochodzi z programu BMW PS.

Obsługa klienta na baaardzo wysokim poziomie.

Trzy największe litery w całym uniwersum: B M W
Opublikowano

Ten kolor tapicerki - faktycznie budzi mieszane uczucia. Ale w realu bardzo ładna. Teraz mam w bananie - gdzie byłem bardzo napalony na taki kolor skóry - ale utrzymanie... fatalne - mamy dziecko 4 letnie - i raz na 2 miesiące środek jest do prania.

A o dorzuceniu do E70 też myślałem - ale te dorzucenie to ok 100 000pln do dieselka, a chciałem żonie kupić jeszcze BMW 1.

Opublikowano
Szkoda tylko że nie ma komfortowych foteli ale oczywiście zawsze można się do czegoś przyczepić.

jak to nie są komfortowe to do cholerki jak wygladaja komfortowe :?:

(*pozdrawiam*)
Opublikowano

komfortowe łamią się jeszcze dodatkowo na wysokości odcinka piersiowego i mają elektrycznie sterowane zagłówki. mówiąc krótko mają o jedno "pokrętełko" więcej. przynajmniej tak jest u mnie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Faktycznie nie ma - widziałem te łamane w 7-mce i tylko jednego X-a znalazłem z takimi fotelami. Jednak ta, o której mowa w temacie ma pompowane fotele, boczki, pod kręgosłup, itp.

Jak wsiadłem do niej i otwarłem panoramę to zaraz przypomniał mi się post kolegi, który pisał na tym forum, że za naprawę panoramy dał 4000pln :), ale efekt z takim dachem to rewelacja.

Opublikowano
Oczywiście to że nie nazywają się komfortowe to nie znaczy od razu że są niewygodne. Panorama faktycznie fajna rzecz a zepsuć się może wszystko więc nie ma co się dołować że to 4000 a to 5000 tys. taki urok dobrych samochodów i trzeba to zakceptować decydując się na takie auto. życzę bezawaryjności i bezpiecznej jazdy :? :)
Opublikowano
...Jednak ta, o której mowa w temacie ma pompowane fotele, boczki, pod kręgosłup, itp...

moja tez ma pompowane wsio i do tego lamane.

Tak nie w temacie panowie:

Jak u was wygladaja szyby boczne w X-ach?,bo u mnie sa to podwojne,klejone tak jak np szyba czolowa.

Opublikowano
komfortowe łamią się jeszcze dodatkowo na wysokości odcinka piersiowego i mają elektrycznie sterowane zagłówki. mówiąc krótko mają o jedno "pokrętełko" więcej. przynajmniej tak jest u mnie.

Pozdrawiam

oooj posiedzało by się :norty:

(*pozdrawiam*)
Opublikowano

Pozdrawiam

oooj posiedzało by się :norty:

Faktycznie siedzi się naprawdę bardzo wygodnie i chyba każdy znajdzie dla siebie optymalną pozycję do jazdy, zwłaszcza długiej jazdy. Muszę jednak powiedzieć że jechałem ostatnio Q7 mojego kolegi ktory ma w fotelach funkcję masażu. zawsze myślełem że to lipa i pic na wodę ale faktycznie jak się jedzie np. 1000 km to musi być pomocna funkcja. W każdym razie uczucie dość przyjemne choć oczywiście nigdy bym swojej Buni nie zamienił na Q7... :)

Opublikowano
Ja miałem chwilę zwątpienia - i myślałem o Q7, ale wróciłem na poprawne tory. A co do funkcji masażu to widziałem też w 7-ce coś takiego. Mój szwagier - też fan BMW - miał okazję jechać - mówił, że rewelacja.
Opublikowano

Dzięki. Jadę po niego we wtorek/środę.

Potem dopiero się okaże czy kasa adekwatna do stanu samochodu. Wszystko wyjdzie w praniu. Ale ważne że z BMW PS - więc gdzieś mnie to uspakaja. Słusznie, nie słusznie - nie wiem :)

Opublikowano
Oj nie wiem - nie patrzałem na szyby aż tak dokładnie. Będę teraz w tygodniu jakoś to zwrócę uwagę.