Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jestem nowy na tym forum wiec prosze o wyrozumialosc.Mam bmw 2005r 525d SPORT,moj problem polega na tym ze jak i pierwszy kluczyk lacznie z drugim bardzo slabo otwiera drzwi i zamyka.Z tego co wiem to kluczyk w E 60 laduje sie sam automatycznie,wiec postanowielm kupic trzeci kluczyk na ktory wydalem na darmo pieniadze bo tak samo slabo otwiera i zamyka,czyli po nacisnieciu 7 lub 9 razy dopiero zalapuje ale musi to byc bardzo bliska odleglosc.Dziwne jest to ze kluczyk w srodku dziala bez zadnych zastrzezen,nawet niewkladajac go do stacyjki moge spokojnie otwierac i zamykac drzwi siedzac w srodku i naciskajac,wiec dlaczego nie dziala zewnatrz,nierozumiem tego.E 39 niemialem tego problemu.Moje pytanie brzmi;co moze byc powodem niestosownego dzialania kluczyka w E60,PROSZE O POMOC!!!Pozd P.S (otwieranie i zamykanie tego samochodu jest bardzo uciazliwe)
The ultimate driving machine.....B.M.W///M SPORT
Opublikowano
dzieki za odp,ale mysle ze przyczyna jest w wysylaniu przekazu z kluczyka do centralnego zamka hmm,wogole to dziwna sprawa ale skoro mowisz ze kabelek to moze wiesz gdzie on sie dokladnie znajduje bo juz mi rece opadaja???
The ultimate driving machine.....B.M.W///M SPORT