Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem tutaj nowy. Mam wielki problem. Pękła szyba od strony kierowcy(530D touring 99r). I na moje nieszczęście jest to nietypowa szyba atermiczna o którą bardzo ciężko znaleźć na rynku wtórnym. Może ktoś wie gdzie mogę kupić taką. Oczywiście poza serwisem. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

MOD EDIT: Tym razem tytuł poprawiłem, więc Ty tez się popraw i przeczytaj regulamin bo będzie ostrzeżenie :nienie:

Opublikowano
A zwykła nie możesz założyć

pewnie że można, ale po co

w aucie będzie wyraźnie głośniej - no i przy ewentualnej sprzedaży nie można twierdzić, że auto ma podwójne szyby, więc jakas też utrata wartości

Opublikowano
Zwykła będzie miała luzy inny kolor i będzie latać.Ale dopóki nie znajdę odpowiedniej będę musiał wstawić zwyklą
Opublikowano
Zwykła będzie miała luzy inny kolor i będzie latać.Ale dopóki nie znajdę odpowiedniej będę musiał wstawić zwyklą

to moze zamiast na rynku wtórnym to pojedź do dobrego szklarza samochodowego i kup nową porządną, np. pilkingtona

wyjdzie Ci mniej więcej 1/3 ceny z serwisu za taką samą szybę jak miales dotąd (tylko bez logo BMW)

Opublikowano
Jak będę potrzebował lustro do domu to pójdę do szklarza. Dzięki pomogliście mi ogromnie.