Skocz do zawartości

GOODYEAR EAGLE ULTRA GRIP GW-3 opinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich.

Koniec lata to dobry moment na kupno nowych opon zimowych. Problem w tym jakie wybrac. Uwage moja ostatnio zwróciły na siebie zimowe opony firmy Goodyear EAGLE ULTRA GRIP GW-3 o wymiarze 205/65/R15 w cenie ok. 400zł/szt.

Jesli ktos z Was jeździł na takich oponkach to proszę napiszcie jakie są Wasze opinie na ich temat.

Nadmienam, iz nie chodzi mi tu o dane producenta tylko Wasze subiektywne opinie. Ważny jest dla mnie komfort, to czy hałasują czy nie.

Foto oponki na tym linku: http: //www.tyre-pictures.com/Goodyear/GW3.jpg

GO NAVY...
Opublikowano

Bardzo dobre do jazdy z wyzszymi predkosciami, po odsniezonych drogach. Niestety w kopnym sniegu bedziesz mial wiecej problemow niz na Michelinach Alpin. Ciche, auto prowadzi sie dobrze. Ogolnie polecam, dobry stosunek ceny do jakosci.

Pozdrawiam

Opublikowano
Tak jak napisal mod przedmowca, oponki sa bardzo dobre jesli chcesz troszke szybciej pojechac ale na ODSNIEZONEJ drodze, nie zachwycaja jednak kiedy trafisz na kurchany sniegu, obecnie polecalbym cos z FULDY mialem je w bylym sezonie tyle ze nie wiem co to byl za model, ale wiem ze bede poszukiwal takich opon na obecny sezon, byly poprostu idealne ! Radzily sobie w kazdych warunkach, nie halasowaly, dobrze wybieraly snieg i naprawde pare razy zakopalem sie w sniegu, co w moim przypadku bylo cudem.
Opublikowano
Jeżdżę na takich w zimie. W miarę ciche, na śnieg, wodę i błoto pośniegowe bardzo dobre. Jedynie na lodzie nie radza sobie za dobrze (ale w sumie to podobno żadne oprócz kolców sobie nie radzą).
$M$