Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wczoraj tzn w sobote dojechalem do pracy i nagle zaczelo cos przerazliwie piszczec, otwieram maske, a tu pompa wody stoi, a pasek piszczy jak szalony, wiec dluo nie myslac porzyczylem auti i do sklepu kupilem pompe i wisko bo tez umarlo, a jak to, to odrazu paski ale t nie wazne i powiem wam numer nad numery wyjolem stara pompe, a zaznaczam ze oja biala dama ma juz 360tys, oczyscilem ja, a tu niespodzianka, pompa wody ma znaczek bmw czyli orginal, poprzedni wlasciciel nie zmienial wiec bardzo prawdopodobne, ze od nowosci nie ruszana ,jezeli to prawda to bmw robi bardzo trwale samochody to na tyle

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano

HMM niedawno w warsztacie oglądałem od spodu mój wehikuł (1993r. przebieg niewiadomo jaki :wink: ) i znaczki bmw miałem na wahaczach i tłumikach które nawet nie są przerdzewiałe !!!

Z dumą stwierdziłem, że to jednak bardzo solidny samochód na co mechanik pokiwał twierdząco głową po czym dodał "ale te nowe to juz nie to samo" i wskazał na stojące obok e39.

kiedyś

E32 730

E36 318