Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam wielki problem żeby odblokować Tv, Prubowałem tego z tym kontrastem i trzymaniem wcisnietego pokretla przez ok 8 10 sekund po wyłaczeniu zapłonu i kicha nic mi to nie daje.A podobno w jakis starszych rocznikach jak moja Becia można bez problemu.Moze zle coś robie,za krutko albo za długo nie wiem naprawde.Proszę o pomoc.
Pomocy potrzebuje każdy a zarazem każdy powinien jej udzielać.
Opublikowano
U mnie zadzialal Navcoder. Podlaczylem sie do kostki zmieniarki przez interfejs na bazie schematu dolaczonego do programu (ten na dwoch tranzystorach). Nie wiem tylko czy ta metoda zadziala na na Twoim tunerze - autor Navcodera wspomina w "readme" ze nie dziala to na tunerach pierwszej generacji. Pytanie jaki masz u Siebie - metoda z kontrastem powinna dzialac na pierwszej generacji. O ile pamietam czasami zamiast kontrastu trzeba uzyc jasnosci.
Opublikowano
no raczej mam 1 generacji bo auto z 95 roku.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
prubowalem tego kontrastu i brighta i nadal mi to nie wychodzi. nie wiem jak to zrobic.
Opublikowano
moe mam nowszy tuner a nie wiem.Jak to mozna sprawdzic??
  • 4 lata później...
Opublikowano

Witam. Odświeżam temat.

Po tylu latach nadal nie odblokowałem TV aby oglądać jak autko jedzie. DVD podłączyłem pod wyprowadzone Chincze od modułu TV i można tylko oglądać jak stoję.

Troszkę lipa :(