Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam strasznie brudne i zachlapane fotele w bmw poprzedniemu właścicielowi to nie przeszkadzało a ja nie mogę się na to patrzeć i muszę je jakoś doczyścić i nie mam pojęcia czym to zrobić, wezyr i wanish nie pomaga. Proszę mi polecić jakiś dobry środek czyszczący albo pomysł jak pozbyć się tych plam. Pozdrawiam
Opublikowano
Jedź do myjni która czyści tapicerkę:) koszt około 100zł ale efekty są mega :) pozdrawiam

dokładnie tak jak mój przedmówca ci radzi, jedz do ludzi co robią to na codzień i znają się na tym dobrze. szkoda twojego czasu! Namęczysz się, a efekt będzie taki sobie...

Daj znać jak tapicerka po zabiegu będzie wyglądała ;)

Opublikowano
Mamy rodzinną firmę, zajmującą się takimi rzeczami. Bez dobrego odkurzacza piorącego nigdy nie uzyskasz odpowiedniego efektu. Zatrzesz tylko powierzchnię, więc plamy w wersji optymistycznej zejdą, ale syf w głębi tapicerki pozostanie. Reklamy Vanisha czy czegoś tam, pokazujące jak brud sam wyłazi na wierzch możesz włożyć między bajki. Nieraz fotele wyglądają na czyste, a przy odciąganiu preparatu piorącego w zbiorniku pojawia się ciecz koloru kawy! Znajdź u siebie rozsądną firmę zajmującą się czyszczeniem tapicerki i niech zrobią swoje. Jeżeli nie jesteś do końca przekonany, poczekaj przynajmniej do wiosny, żeby było cieplej - zamoczone i nie wyschnięte fotele w obecnym okresie to nic przyjemnego.

Kosmetyka samochodowa, czyszczenie tapicerki

http://www.clart.pl

Dodatkowe info, zapytania, porady na PW.