Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM KOLEGÓW I KOLEZANKI CZY KTOS MOZE SPOTKAŁ SIE Z TYM PROBLEM.WYSKAKUJE BŁAD SZYBY TYLNE LEWEJ. CZY KTOS MOZE WIE JAK ZAINICJOWAC TA SZYBE ZEBY SKASOWAC BŁĄD BEZ KOMUTERA DIAGNOSTYCZNEGO.BEDE WDZIECZNY ZA PODPOWIEDZI POZDRAWIAM.ANTI-TRAP FUCTION INACTIVE . DODAM ZE Z KLUCZYKA TEZ NIE MOGE ZAMKNAC TEJ SZYBY
Opublikowano
Ja mam ten sam problem.W dol szyba idzie normalnie ,a gore 10cm. i sie zatrzymuje...Podpiecie pod komputer i wykasowanie bledu? nic z tego probowalem kilka razy...W tym tygodniu postanowilem ,ze rozbiore drzwi i zobacze co jest grane...Jesli znajde usterke to napisze i dodam zdjecia z naprawy
Opublikowano
hehehehhe widze, ze duzo osob ma ten problem... ja mam go w nosie w sumie, opuszcza sie na 3 razy, zeby to bylo takie proste jak bialy pisze to bedzie fajnie bo ja stawialem na sterownik i mialem zrobic przy innej okazji, oczywiscie tez lewa tylna :D