Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam kolejny problem z e30 324td mianowicie wszystko było wporzadku do dzis..jechalem sobie i auto zaczło przerywac i zgasło. po ponownym uruchomieniu cilnika odpaliło ,na luzie jak sie gazuje silnik normalnie kreci do 4 tys obrotów poźniej zaczyna przerywać.. jesli chcemy jechac to auto momentalnie zaczyna przerywac i chce zgasnąć niezaleznie od obrotów silnika zarówno na wysokich jak i na niskich obrotach dzieje sie to samo...na pieirwszy zut oka pomyslalem ze to filtr paliwa.. wymienilem i nadal to samo..juz nie mam pojecie co to moze byc...... prosze o pomoc bo mam juz dosc tego auta co chwile coś sie psuje a silnik jest po kompletnym remoncie
Opublikowano

Też kiedyś miałem podobny problem w m20. Również wymieniłem filtr paliwa nie pomogło. Miałem możliwość podpięcia innego sterownika silnika i okazało się , że BMW śmigało... do tej pory nie wiem co było przyczyną przerywania, ale u mnie wymiana sterownika pomogła nie wiem jak u Ciebie bo nie chcę Cię w błąd wprowadzić.

Pozdrawiam.

Opublikowano
jesli chodzi o ten maly sterownik to podmienilem bo mam 2 i dalej tak samo... po odlaczeniu tego sterownika auto normalnie odpala.. i dzieje sie to samo... jak odlacze ten drugi sterownik co jest na gorsze to auta nie mozna odpalic...