Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy , powiedzcie jak się montuje w e60 bagażnik dachowy. W e46 miałem otwierane klapki pod którymi były otwory do przykręcenia bagażnika, a w e60 nic takiego nie ma. Chcę kupic bagażnik i chciałbym wiedzieć czy będę mógł go zamontować.

pzdr all

Uśmieszek od córki dla wszystkich :sad2:

Opublikowano
Belki dachowe chwytają za za górną część otworu drzwiowego, jak otworzysz drzwi to mniej więcej na środku da się wyczuć lekkie zagłębienie. a druga część belki łapie za listwę na dachu.
  • 1 rok później...
Opublikowano

W e60 mam oryginalne belki bmw i do tego box na narty i ten zestaw sprawdza się znakomicie ale w zimie .

Wszystko ma atesty ,więc nie ma problemu .

Czy na tych belkach ( relingach ) mogę wozić deskę windsurfingową czy też trzeba dokupić w aso jakieś specjalne uchwyty gumowe lub zatrzaski coś na wzór uchwytów na rowery czy uchwytów na narty ,które wsuwa się w metalową szparę na górze lub tam mocuje ?

Oczywiście wożę deskę normalnie na tych belkach,przymocowuję ją linkami i nie ma prawa spaść ale chodzi mi o sytuację , gdy zatrzyma mnie policja .