Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam denerwujący problem z klimatronikiem, kiedy auto jest odpalone mrugają wszystkie zielone diody, jak zapale światła przestają zazwyczaj mrugać ,chodź czasem przez chwile mrugają ..również kiedy włączę podgrzewanie tylnej szyby szumi radio(nie zawsze)...może ktoś miał z czymś takim do czynienia bo bardzo to denerwujące jest... :evil:
Opublikowano

Ja mam podobny problem - pytałem jakiś czas temu i nie uzyskałem odpowiedzi. Teraz - skoro jest nas dwóch może będzie łatwiej :cool2:

Panowie?

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
wiem ze znajomy mial tak ale jemu kots podmienił lampy xenon na zwykle jak założył z powrotem oryginalne to problem ustąpił a ja większość rzeczy sprawdziłem i lipa z tym klimatronikiem;\
Opublikowano
Byc może coś jest w tych lampach, ponieważ jak wsiadam i odpalam auto a zielone diody się nie palą, zapalają się prawie zawsze po włączeniu ksenonów... Dziwne.

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
u mnie jest tak ,ze jak mam nie włączone światła to mrugają jak włączę to jest zazwyczaj spokój ,bardzo to mnie juz wkurza....nie mam jak ale po prostu bym podmienił panele klimatronika i zobaczył co sie będzie dzialo....
  • 4 tygodnie później...