Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiem ze byly podobne tematy ale czytalem czytalem i u mnie jest o tyle cos innego zw swieci jeszcze air bag oprocz abs i asc, nastepna rzecza inna od tych z forum jest to ze zapala sie to podczas jazdy a gdy stane i zgasze auto potem je ponownie odpale to swieca lub gasna od razu albo gdy tylko rusze ale po przejechaniu kawalka drogi znowu sie zapalaja, dodam ze wczoraj wiechalem na myjnie bezdotykowa i mocnym cisnieniem przepukalem obydwa przednie kola nastpnie jak wsiadlem do auta to od razu po przekreceniu kluczyka zgasly wszytskie kontrolki jak nalezy ale niestety po przejechaniu parunastu metrow sie zapalily :(
Opublikowano
Pierwszy krok - zrób diagnozę komputerową. Dziwi mnie ta kontrolka Airbag, jak komputer raz załapie błąd poduszki to nie powinna gasnąć, a świecić za każdym razem przy odpalaniu do czasu jak nie skasujesz błędu komputerem.