Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie autko pracuje bardzo dobrze.Ale jak powiedzmy przekraczam 90km/h lub czasami mniej wcisne pedał gazu na fulla-automat zmienia bieg na mniejszy naturalnie by rozpęndzić tego kolosa lecz przed tą zmianą czuje taki chwilowy,moze trwa to sekunda moze dwie jak by sprzeglo sie slizgalo lecz to jest chwila jak bym jechal po czymś chropowatym i to jest moment przy pierwszym rozpendzaniu.a tak to zmienia biegi super.

Czy to normalne?

Oczywiście na codzień tak nie wciskam bo to autko jest za piękne by go tak męczyć.

Opublikowano
Nie jest to normalne. U mnie takie coś nie występuje, czy to jadę 50 , 90 czy 150 ... coś jest nie tak skoro masz takie objawy.
Opublikowano

Moja skrzynia zmieniała biegi nienagannie! Potem miała problem ok 70-80km/h nie wiedziała jaki bieg ustawić, sama mieszała. No i skrzynia do wymiany - tylko 6300pln.

Nie wiem czy masz po lifcie czy przed - przeważnie skrzynie w przed liftem padają. Ale oczywiście mogę się mylić - piszę Ci o moim spostrzeżeniu.

pzdr.

Trzy największe litery w całym uniwersum: B M W
Opublikowano

Autko mam przed liftem.No ale cuz poczekam i zobacze co sie bedzie dzialo.jak by co to napisze.Co prawda mam juz 6000km przejechane po regeneracji srzyni i juz raz mi padla po 500km ale zrobili w ramach gwaracji jeszcze raz i mowili ze tym razem jest super zrobiona.

Moze czas zastanowic sie nad nowa skrzynia .

Ile moze kosztowac orientuje sie ktos moze?

Pozdrowionka koledzy.