Skocz do zawartości

przebiera na obrotach, strzela, ekonomizer nic nie pokazuje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem, bmw e34 525 12v jak odpale ekonomizer nic nie pokazuje, faluje na wolnych obrotach i jak ja wkrecam czasem sie przydlawi i strzeli mam instalacje gazowa dzieje sie tak na benzynie a na gazie nie probowalem, dla ulatwienia mam przeplywke od m10 2.8 od e28, guma przeplywomierza lekko spekana, no i sonda lambda nie wiem czy jest sprawna... pomozcie mi wyeleminowac jakies inne opcje no i jakos rozwiazac ten problem, kocham to auto ale nie mam sil juz na nie :cry:
  • Członkowie klubu
Opublikowano
dla ulatwienia mam przeplywke od m10 2.8 od e28, guma przeplywomierza lekko spekana, no i sonda lambda nie wiem czy jest sprawna...

Po pierwsze M30B28 a po drugie na tej przepływce na pewno nie będzie dobrze.

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
dzieki za poprawienie mnie, dopiero sie ucze tych modeli bo od niedawna przeszedlem z vw na bmw... czyli jak zaloze ta przeplywke od m20 to bedzie lepiej?? w tej od m20 troche mi sie klapa wiesza mozna to jakos naprawic??