Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!!!

Mam problem z moja bunia a mianowicie z nakrętką/śrubą regulacyjną w którą wkręca się niebieski korek. Po wymianie płynu i przejechanie dosłownie 2 kilometrów owa nakrętka razem z korkiem "wypadła" :shock: . Czy taka nakrętkę mogę dokupić czy czeka mnie większy wydatek tzn zakup nowej chłodnicy :cry2: :?: . Proszę o pomoc.

Pozdrawiam

Edytowane przez Kubunio7
Opublikowano
jesli to jest dolny korek spustowy to masz lipe bo zerwałeś takie łopatki przez co wyleciało całe zabezpieczenie... i czeka Cię wymiana chłodnicy.. :mad2:
Opublikowano
Wie ktoś może do czego jest śruba z numerem 2 na załączonym obrazku http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/Coupe/Europe/320Ci-M52/LHD/N/2000/march/browse/radiator/mounting_parts_f_radiator/ :?: Dzwoniłem do ASO ale tam nie potrafili mi odpowiedzieć

Witam!!!

Dziś zakupiłem śrubę którą przedstawiłem na obrazku wyżej. To jest to co mi wypadło z chłodnicy razem z korkiem spustowym. Jutro w dzień będę walczył :bokser: z tym. Napisze co i jak wyszło.

Opublikowano

Wszystko dobrze i pięknie. Auteczko "chodzi" jak złoto. :cool2: Obyło się bez wymiany chłodnicy. :lol: Łączny koszt jaki poniosłem to 16zł za śrubę i korek natomiast koszt przesyłki 30zł. Chyba nic więcej nie trzeba dopisywać więc można zamknąć temat.

Pozdrawiam!!!!!!!!!