Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj rano odśnieżając samochód bardzo się zdziwiłem. Okazało się, że w nocy jakieś gnoje :bokser: odkręciły mi przednie kierunkowskazy. Całe szczęście , że zrobili to fachowo nie powyginali maski i nie powyrywali kabli. Mam prośbę czy mógłby ktoś napisać jakie potrzebuję elementy żeby złożyć kierunkowskaz. Zostały tylko gołe kable. Wiem że z kloszem nie ma problemu żeby kupić. Co do reszty to podobno tylko w serwisach. Najlepiej chce kupić używane na jakiś aukcjach tylko nie mam pojęcia co potrzebuję.

Z góry dziękuję.

E36 316i 1996r

Opublikowano
Kierunki się zatrzaskują na reflektorze, jedna śruba od nadkola (jeśli dobrze zatrzaski trzymają to i jej nie trzeba) i tyle, więcej nic nie trzeba. Gorzej jeśli Ci wyłamali to mocowanie w reflektorze.
Opublikowano
Dzięki za odpowiedź. Klosze i oprawki do żarówek kupiłem. Pozostały tylko wtyczki które podobno można kupić w sklepie elektrycznym i są uniwersalne. Może ktoś zna nazwę o co pytać?
Opublikowano
Jedz na jakis szrot i powiedz co potrzebujesz wtyczki do kierunkow. Powinny kosztowac pare groszy.

Będziesz Miał Wydatki... Ale Się Opłaca:)))

Było: E21-320, E21-316, E32-730i, 2x E36 - 328i, Może kiedyś 850i (mam nadzieje)