Skocz do zawartości

Pilnie xenony:):):)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chciałbym troszkę dopisać na temat serwisów w Częstochowie: BMW PROĆ - zostawiłem autko na cały dzień (chodziło o wymianę pływaka w baku, linek hamulca ręcznego, czujników na hamulcach oraz ogólnego sprawdzenia stanu elektroniki w aucie) i przy odbiorze zostałem poinformowany, iż "cały dzień" trwała naprawa hamulca ręcznego :/ chodziło o dociągnięcie linek, jak się później przekonałem. U Pana Anioła dzisiaj wymieniałem czujniki hamulców - 30 min i po kłopocie + kilka dobrych rad. Jak najbardziej polecam serwis Pana Anioła.
Opublikowano

To jak już sobie polecamy warsztaty :mrgreen: to jak ktoś chce utylizować trochę gotówki (bo np ma jej tyle, że nawet jego żona nie wyrabia z wydawaniem) to niech odwiedzi ASO BMW M-CARS w Krakowie :D

Zafundowali mi wymianę plynu w NIVO za jedyne 600 PLN przy czym nalali za dużo i jak wyrzucało przez górę zbiornika to stwierdzili, że to wina pompy wspomagania i chcieli ją wymienić za jedyne 2000 zł :lol: