Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowym nabywcą BMW 318i i już mam problem z alarmem. zamknąłem auto z pilota i już nie moglem go otworzyć z pilota jedynie z kluczyka. Drugi pilot tak samo nie działa. Wymiana baterii - już wymienione, klemę na chwile zdjąłem i nadal nic piloty nie uruchamiają alarmu dioda czuwania alarmu świeci się cały czas i mimo uruchomienia silnika nadal świeci, a odcięcie zapłonu już nie działa. Nic co z alarmem związane nie działa. czy to poszła centralka czy jakieś inne są powody.

Piszcie e-mail [email protected]

lub

gg: 8541869

A do tego alarm Top SAFE 30. nr centralki ZVM, BMW 61.35-8353569

Ah i proszę powiedzcie jeśli bateria w pilocie ma 12V to przy jakim maksymalnym spadku energii baterii bedzie w stanie działać.

Opublikowano

Witam ponownie zmotoryzowanych i nie tylko.

po kilku godzinnym staraniu alarm mi zaskoczył, ale teraz mam taki objaw, że naciskając na przycisk z autopilota, by zamknął drzwi, to albo mi się zamykają i po 1 sek. otwierają, albo w ogóle nie działa centralny zamek.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
witam panowie,doklejam sie do tematu.mam u siebie taki problem z centralnym zamkiem na kluczyk.nie moge otworzyc auta od strony kierowcy,wogole nie reaguje,nawet jakby cos blokowalo przy przekercaniu do otworzenia :cry2: :cry2: .ide do bagaznika czy tez drzwi pasazera i otwieram ale nie tak latwo,caly sek w tym ze przekrecam zeby otworzyc-otwiera i sam zaraz zamyka,po czym przekrecam ponownie i juz otwarte bez ponownego samoczynnego zamykania ale tylko drzwi pasazera i bagaznik(wlew od beny tez).podchodze do drzwi kierowcy wkladam kluczyk,przekrecam jak w maselku bez jakiegokolwiek oporu otwieram dzrzwi.i co jest u mnie??? :mad2: :mad2: ,ze jak podejde do drzwi kierowcy to nie ma mowy zeby otworzyc a jak rozbroje przez bagaznik badz drzwi pasazera cntralny to pozniej pyk i juz.dodam ze z zamknieciem od strony kierowcy nie ma problemu,cyk i zamkniety. :( :( :(
"...pamietaj ze na drodze nie jestes sam..."