Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Panowie własnie wymienilem swiece zarowe. Okazalo sie ze jedna mialem spalona. Jesli bedziecie potrzebowali wymienic swiece w swojej BUNI to smialo sie za to bierzcie. Troche roboty z tym jest (zajelo mi to 4 godziny) ale warto. W serwisie powiedzieli 1000 PLN. I mam pytanie mozna jakos sprawdzic czy siwece z e91 pasuja do e39 2.5d z 2001 roku? Musze tez wymienic w e39 a z e91 zostaly mi trzy dobre. Pozdrawiam.
Opublikowano
Numery czesci oczywiscie porownalem - są inne ale tak na oko :) wydaje mi sie ze powinno pasowac. Mocowanie takie samo, kapturki takie same. Pozostaje jedynie chyba wyciagnac z e39 i przekonac sie samemu. Pozdrawiam.
Opublikowano

Zalezy w jakim serwisie...Ja oddalem auto do serwisu nieautoryzowanego i za wymiane 6 swiec zaplacilem 250PLN (same swiece 80pln sztuka w Intercars, w Aso niecale 100Pln)

Do odkrecenia bylo kilkadziesiat srubek, wiele trudnodostepnych wiec za taka kase chyba nie warto ryzykowac, a przy okazji w ramach tej ceny wymieniony filtr powietrza i odmy.

Beste Maschine der Welt
  • Członkowie klubu
Opublikowano
I mam pytanie mozna jakos sprawdzic czy siwece z e91 pasuja do e39 2.5d z 2001 roku? Musze tez wymienic w e39 a z e91 zostaly mi trzy dobre. Pozdrawiam.

Nie pasują, ponieważ do E91 są 5V a do E39 11V

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
NIe wiem co ludzie widzą w tym ASO, rozumiem, ze niektórzy mają auto na firmę na gwarancji, w leasingu na firme i inne rzeczy. Mój mechanik bierze 100 zeta za wymianę świec żarowych w stosunku do 1000 w ASO to przecieżniebo a ziemia.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv