Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, zniknęło mi całkowicie wspomaganie, przed tym incydentem samochód drgał przy 80km/h i co jakiś czas musiałem dolewać płynu do wspomagania. cóż to może być ? może wiecie gdzie tego szukać (dokładniej niż z przodu) i jak to zdiagnozować ? dzięki za pomoc bo w tych warunkach cięzko idzie bez wspomagania.
Opublikowano
pasek mam nadzieje ze jest na swoim miejscu.. zmierz cisnienie na pompie z kad ci ten olej cieknie z przekładni czy z pompy to powinienes obczaic.. no chyba ze masz servotronic na stanie to moze jakis bezpiecznik .. drgania mogą powodowac luzy na tulejach górnych wahaczy ogulnie zły stan wahaczy krzywe felgi zle wywazone brak pierscieni centrujacych w felgach.. zurzyte amortyzatory.. nadmierny luz na przekładni kierowniczej lyb luzną kolumne jak masz rewgulowaną lub krzyzak łaczący te dwa ost elementy... no i oczywiscie spotrowe zawieszenie na orginalnych wachaczach górnych przednich